Blue Flower

AndrĂ© Vis studeerde aan het Rotterdams Conservatorium orgel en kerkmuziek. Orgel studeerde hij bij Ben van Oosten. In 2003 en 2010 nam hij deel aan de international conductor courses van Le Pavillon in Amsterdam. In 2004 begon hij met de studie koordirectie aan de Hogeschool IDE bij Joop Schets, waar hij in 2008 zijn diploma koordirectie 1e fase en in 2011 het diploma voor de 2e fase behaalde. Als organist-dirigent is hij sinds 2004 verbonden aan de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk, de kerk van de parochie de Vier Evangelisten te Den Haag. In 2013 richtte hij Capella Sine Nomine op, waarmee hij sindsdien vele interessante en succesvolle concerten heeft uitgevoerd.

Daarnaast is hij dirigent van het Oratoriumkoor Alphen aan den Rijn en Christelijk Gemengd Koor Hosanna. Als docent cantoraat en gemeentezang is hij verbonden aan de  cursus kerkmuziek bevoegdheidsverklaring III te Den Haag.