Blue Flower

Een korte audio opname van het najaarsconcert van 2015

 

We hebben enkele (oude) opnames van COV Ridderkerk gevonden, deze komen o.a. van het Youtube account van Frans van Tilburg ( https://www.youtube.com/user/fransvantilburgsite )

Fragmenten uit "The Messiah" van G.F. Handel - 1999 C.O.V. Ridderkerk o.l.v. Frans van Tilburg

 

 

Myra Kroese zingt uit de Elias de aria: Sei stille dem Herrn. Het 90-jarig bestaan van de "Christelijke Oratoriumvereniging (COV) Ridderkerk" werd o.a. gevierd met een uitvoering van de ELIAS van Felix Mendelssohn Bartholdy op 13 februari 2010 in de Gereformeerde kerk "Levensbron" in Ridderkerk. Het koor werd begeleid door het Randstedelijk Begeleidingsorkest "Sinfonia". Dirigent: Henk den Hollander, organist: Hans Cok.
 

 

Myra Kroese zingt uit de Elias het recitatief van die K├Ânigin. Het 90-jarig bestaan van de "Christelijke Oratoriumvereniging (COV) Ridderkerk" werd o.a. gevierd met een uitvoering van de ELIAS van Felix Mendelssohn Bartholdy op 13 februari 2010 in de Gereformeerde kerk "Levensbron" in Ridderkerk. Het koor werd begeleid door het Randstedelijk Begeleidingsorkest "Sinfonia". Dirigent: Henk den Hollander, organist: Hans Cok

 

 

EO Paasconcert 1991 o.l.v. Frans van Tilburg met medewerking van o.a. C.O.V. Ridderkerk